The Little Ones

Alles voor de kleintjes.


kidywolf kydyroll papierrol

9,90

Thermische papierrollen voor KIDYPRINT, zowel standaard als zelfklevend Standaard thermisch papier KIDYROLL biedt hoogwaardig thermisch papier, ideaal voor het afdrukken van directe foto’s met KIDYPRINT. Perfect voor het vastleggen en bewaren van uw kostbare herinneringen. Zelfklevend thermisch papier KIDYROLL biedt innovatief thermisch papier met handige zelfklevende achterzijde voor elke afdruk.
Artikelnummer: kidyroll Categorie:

Beschrijving

Thermische papierrollen voor KIDYPRINT, zowel standaard als zelfklevend

Standaard thermisch papier

KIDYROLL biedt hoogwaardig thermisch papier, ideaal voor het afdrukken van directe foto’s met KIDYPRINT. Perfect voor het vastleggen en bewaren van uw kostbare herinneringen.

Zelfklevend thermisch papier

KIDYROLL biedt innovatief thermisch papier met handige zelfklevende achterzijde voor elke afdruk. Zo kunt u uw foto’s direct omzetten in stickers voor gemakkelijke en creatieve personalisatie van uw albums, notitieboekjes of decoratieve objecten.

KIDYTIPS

KIDYPRINT biedt kinderen een leuke en educatieve fotografische ervaring. Door hun favoriete momenten vast te leggen en ze direct af te drukken, ontwikkelen kinderen hun creativiteit, versterken ze sociale banden en creëren ze blijvende herinneringen

Extra informatie

Merk

Kidywolf

Collectie

Klassiek, Zelfklevend

Zoeken

Categorie